full screen background image

 

Toos bijna iPhone loos


Dinsdag 27 augustus 2013

Mijn grootste nachtmerrie was bijna tot leven gekomen. Haha, dat is natuurlijk een beetje overdreven, ik kan me nog heel wat ergere nachtmerrie's voorstellen. Mijn iPhone was bijna foetsie geweest, maar mijn vriendje (thanks again my love) was heel allert...

Je hoort vaker verhalen over de berovingen in grote steden, maar je kunt het je vaak moeilijk voorstellen waar je nou precies op moet letten. Ik weet het nu! I'll try to explain. Goed opletten zodat jullie er niet zoals ik in zullen trappen!

Ivo en ik zaten op het terras, de ober had ons al gewaarschuwd dat we de telefoons niet op tafel moesten leggen, omdat er wel eens dieven rond konden lopen. Onze reactie was: ik heb me hier nog geen een moment onveilig gevoelt. We zaten heerlijk aan onze sangria toen er een (zwanger) meisje van denk ik 25 jaar bij ons aan tafel kwam staan. Ze had een folder vast met een mooie vrouw op de voorkant, gebaarde dat ze honger had, en ratelde iets in het Spaans. Ik begreep er in eerste instantie niks van. Ze zei dat ze honger had maar waarom liet ze dan die folder zien? Ivo die had toen in de gate dat ze de folder boven mijn tas hield die op tafel stond. Hij wist meteen, telefoon! Hij trekt de folder uit haar handen en had ineens ook mijn telefoon in zijn handen. Ik was hem dus bijna kwijt geweest! Als er mensen (vooral vrouwen) met krant, folder, tijdschrift of een waaier bij je aan tafel komen bedelen, dan moet je meteen kijken of je je spullen allemaal bij je hebt. Verlies nooit je spullen uit het oog!

 
Share